torsdag 2 januari 2014

Nyårslunch i hönshuset...

Gott Nytt År alla hönsvänner! 
Nu var det ett tag sedan jag bloggade.
Hönsen mår fint. De har fortfarande hönsgårdsarrest då höken ständigt kommer på besök. Har förlorat två av mina finaste silversvartrandade hönor nu i november. Känns riktigt tråkigt.
Men glada är de andra iaf.
Här fick de lite överbliven creamfraich och hackad grönkål.
Lyckan är total!
De smaskade så de var vita på hela näbben och grönkålen, ja den gillade de. Ska köpa lite extra nu och hacka ned åt dem så de har att göra framöver då grönska försvinner- för vi hoppas ju fortfarande på att det ska komma en massa snö till oss ;-)
Kram Ida

2 kommentarer:

  1. Å så mysigt med höns... finns inget hemtrevligare!! Köpte själv hemägg av en bonde i närheten igår (bor i Skottland) och det är ju sååå mkt bättre än i affär!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är härligt, tips om äggen är purfärska så häll i ½ tsk bakpulver i kokevattnet så blir de lättare att skala ;-)
      Kram Ida

      Radera